Tuning motor party Vyškov XII – prosluněný přátelský sraz



Sezóna 2010 je již v plném proudu, počasí konečně začalo být také letní a na počtu automobilových a tuningových akcí je to znát. Ne jinak tomu bylo i tento víkend. Tentokrát hlavní dostaveníčko tunerů bylo na letišti Vyškov, kde se pořádalo již 12. pokračování tradičního srazu Tuning motor party.



Po předchozích ročnících, které byly většinou spíše ve znamení oblačného počasí, byl tento opravdu prosluněný. Počasí vyšlo na výbornou a celý sraz byl bez jediného mráčku. Velmi kvalitní byla již tradičně organizace. Leštěnky byly směřovány na betonovou letištní plochu, ostatní tuningová auta na přilehlou travnatou plochu a pro sériová auta návštěvníků byla vyhraněna plocha hned u vjezdu.



Že bylo opravdu na co koukat, dokládají obsáhlé fotogalerie z tohoto srazu. Od krásně upravených vozů, nádherných klasických amerik, až po vystoupení kaskadéra Pavla Vika.





A proč má tento sraz podtitul přátelský? Není to jen příjemnou a pohodovou atmosférou celého srazu, ale hlavně díky hojné účasti členů našeho klubu. O velké překvapení se postarala naše členka a kamarádka Janinka, která vážila cestu přes celou republiku, aby se setkala s přáteli a užila si s námi tento povedený sraz. Stejně dalekou cestu jel i Michal se svou Hondicí CRX. A samozřejmě nemohla chybět naše tuningová brněnská sestava v podobě Japa, Toma, Monči, Paxona, Janice a Jardy. Poprvé jsme naživo potkali další naše členy - K+K z Ostravy, které doufám potkáme i na velkém klubovém sraze v létě.









Co dodat k tomuto srazu? Snad jen přání, aby takovýchto akcí bylo v sezóně více a mnoho štěstí do dalších ročníků Tuning motor párty Vyškov.

autor: wossik
 

 

copyright wossa 2006 - 2014